Modalitati de plata
Operator Magazin

Termeni si conditii

Magazinul virtual www.premiumfishing.ro este proprietatea Premium Store Fishing SRL , numit in continuare si Operator

Folosirea (vizualizarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Premium Store Fishing SrL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Informatii generale

Sediu social

Sat Domnesti Comuna Domnesti , Intrarea Fabulei , nr.18 , Etaj,  Judetul Ilfov

( Atentie la aceasta adresa nu se fac livrari , adresa reprezinta sediu social , pentru contact aveti afisate numerele de telefon pe site cat si o adresa de mail in caz ca doriti sa fi-ti contactat )

J23/3749/2019 cui 41560650

IBAN: RO47RZBR0000060021227415

Telefon: 0766 450 684  /  0753 117 182

Punct de lucru

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI. Preturile includ TVA (19%). Produsele oferite de Premium Store Fishing SrL prin intermediul site-ului www.premiumfishing.ro  sunt disponibile exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Atentie pentru persoanele care doresc livrarea produselor comandate pe site costul transportului se va plati exclusiv de catre client , magazinul premiumfishing.ro , expedieaza coletele prin modalitatea dorita de client posta romana ( pentru coletele mici ) , fan curier ( pentru coletele mai mari si cu valoare )

Programul de relatii cu publicul este de luni pana duminica , intre orele10:00 si 18:00, cu exceptia sarbatorilor legale si a altor evenimente anuntate prin intermediul site-ului sau telefonic , in caz de urgenta

Copyright:

Atentie pozele reale introduse de catre administratorul premiumfishing.ro apartin in totalitate magazinului on-line www.premiumfishing.ro , orice tentativa de a sustrage , de a modifica de a posta pentru a obtine bunuri materiale fara acordul proprietarului se pedepseste comform legislatiei in vigoare

Marca Premium Fishing este inregistrata la Osim

Declinarea responsabilitatii

Premium Store Fishing SrL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. Din cauza volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca Premum Store Fishing SRL  isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Fraudari

Orice incercare de a accesa datele personale ale unui utilizator al site-ului, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, este considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.premiumfishing.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanelor care se fac vinovate de aceste fapte.

Confidentialitatea

Premium Store Fishing SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor de pe site-ul www.premiumfishing.ro Premium Store Fishing SRL  se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti. Datele se vor utiliza numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai si pentru derularea comenzilor precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Premium STORE FISHING SRL  nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.premiumfishing.ro  poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date.

Informare privind protectia datelor cu caracter personal.

In conformitate cu LEGEA nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata cu LEGEA nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, PREMIUM STORE FISHING  in calitate de proprietar si operator al magazinului online www.premiumfishing.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: accesul utilizatorului la toate functiiile site-ului si derularea in conditii optime a activitatii de comert electronic (creare de cont, plasarea comenzilor, prelucrarea comenzilor, facturarea, livrarea, etc.). Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Utilizatorul este obligat sa furnizeze datele solicitate in formularul se inscriere si formularul de comanda si isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea acestor date. Refuzul de a furniza datele va limiteaza accesul la unele dintre functiile site-ului si la serviciile de comert electronic oferite de PREMIUM STORE FISHING prin magazinul www.premiumfishing.ro

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa soliciti stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa trimiteti un email la office@premiumfishing.ro

 

.